Bog & idéMaiken Derno

Bøger skrevet af Maiken Derno

Læs mere om Maiken Derno
1 produkter
1 produkter
New York
New YorkNiels Lan Doky
199,95 DKK
Hæftet
New York

Mere om Maiken Derno

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Maiken Derno. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Derno.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "New York" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "New York" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Maiken Dernos bøger

Maiken Derno har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Derno fås kun som hæftet. Dernos bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"New York" af Maiken Derno

Det er muligt at købe Maiken Dernos "New York" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"New York" af Maiken Derno

"New York" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Dernos serie "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maiken Derno