Bog & idéMaja Lunde

Bøger skrevet af Maja Lunde

1 produkter
1 produkter
Solvogteren
SolvogterenMaja Lunde
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Solvogteren

Mere om Maja Lunde

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Maja Lunde. Bogen hedder "Solvogteren". Den er publiceret af Turbine Forlaget på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maja Lundes "Solvogteren"

Det er muligt at købe Maja Lundes "Solvogteren" som lydbog. Med Maja Lundes "Solvogteren" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.

Endnu en af Maja Lunde skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Lunde