Bog & idéMalene Charlotte Larsen

Bøger skrevet af Malene Charlotte Larsen

Læs mere om Malene Charlotte Larsen
3 produkter
3 produkter
Etnografier
EtnografierMalene Charlotte Larsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Etnografier
Mixed methods-forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mixed methods-forskningPeter Thisted Dinesen
252,95 DKK
Hæftet
(0)
Mixed methods-forskning
Børn, unge og medier
Børn, unge og medierStine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen
199,95 DKK
Paperback
(1)
Børn, unge og medier

Mere om Malene Charlotte Larsen

Malene Charlotte Larsen har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelser af børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Etnografier " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Facebook - fra socialt netværk til metamedie Unges identitetsdannelse på Facebook" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal

Mere om Malene Charlotte Larsens bøger

Du kan købe seks bøger af Malene Charlotte Larsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan finde Malene Charlotte Larsen bøger i flere formater. Malene Charlotte Larsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undersøgelser af børn, unge og medier" af Malene Charlotte Larsen

"Undersøgelser af børn, unge og medier" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Kort og præcist om medier og kommunikation". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Malene Charlotte Larsen "Børn, unge og medier"

Hos Bog & idé er "Børn, unge og medier" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Kort og præcist om medier og kommunikation". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Charlotte Larsen