Bog & idéMalene Overgaard

Bøger skrevet af Malene Overgaard

Læs mere om Malene Overgaard
1 produkter
1 produkter
Erhvervsbeskatning
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErhvervsbeskatningMalene Overgaard
1079,96 DKK
Hardback
(0)
Erhvervsbeskatning

Mere om Malene Overgaard

Malene Overgaard har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Overgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Malene Overgaards bøger

Malene Overgaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Malene Overgaard fås i flere formater. Overgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Djøf Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Malene Overgaards "Erhvervsbeskatning"

Hos Bog & idé er "Erhvervsbeskatning" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Erhvervsbeskatning" af Malene Overgaard

"Erhvervsbeskatning" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Overgaard