Bog & idéMargit Saltofte

Bøger skrevet af Margit Saltofte

Læs mere om Margit Saltofte
3 produkter
3 produkter
Portfolio i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Portfolio i praksisMargit Saltofte
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Portfolio i praksis
Pædagogisk antropologi - et overblik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk antropologi - et overblikMargit Saltofte
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogisk antropologi - et overblik
Materialitet og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialitet og læringSune Jon Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Materialitet og læring

Mere om Margit Saltofte

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Margit Saltofte. På listen nedenfor ser du Saltoftes seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreativitet i Mellemrum" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Portfolio i praksis" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk antropologi - et overblik" i serien "Overblik" udgivet af Gyldendal

Bøger af Margit Saltofte

Du kan finde fire bøger af Margit Saltofte her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Margit Saltofte kommer i forskellige formater. Saltofte har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kreativitet i Mellemrum" af Margit Saltofte

"Kreativitet i Mellemrum" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

"Materialitet og læring" af Margit Saltofte

Det er muligt at købe Margit Saltoftes "Materialitet og læring" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Saltofte