Bog & idéMari Jketun

Bøger skrevet af Mari Jketun

Læs mere om Mari Jketun
2 produkter
2 produkter
Max i Afrika
Max i AfrikaJohan Egerkrans
69,95 DKK
e-bog
(0)
Max i Afrika
Max i zoo
Max i zooJohan Egerkrans
69,95 DKK
e-bog
(0)
Max i zoo

Mere om Mari Jketun

Der findes mange bøger af Mari Jketun tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jketun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Max i Afrika" i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen - "Max i zoo" i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen - "Max i zoo " i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen - "Max i Afrika" i serien "De små stribede¤Tiger" udgivet af Carlsen

Bøger skrevet af Mari Jketun

Du kan bestille fire bøger af Mari Jketun her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Jketuns bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Jketun er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Carlsen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mari Jketuns "Max i Afrika"

"Max i Afrika" er tilgængelig online som e-bog. Med "Max i Afrika" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "De små stribede¤Tiger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.

"Max i zoo" af Mari Jketun

Det er muligt at købe Mari Jketuns "Max i zoo" som e-bog. Hvis du køber "Max i zoo" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "De små stribede¤Tiger". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mari Jketun