Bog & idéMaria Mackinney-Valentin

Bøger skrevet af Maria Mackinney-Valentin

Læs mere om Maria Mackinney-Valentin
1 produkter
1 produkter
Mode
BOEGERTILSTAERKPRIS
ModeMaria Mackinney-Valentin
203,96 DKK
Hæftet
(0)
Mode

Mere om Maria Mackinney-Valentin

Maria Mackinney-Valentin har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Mode". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Mode" er desuden tilknyttet serien "Gyldendal viden".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maria Mackinney-Valentins "Mode"

Hos Bog & idé er "Mode" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Mackinney-Valentins serie "Gyldendal viden". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Maria Mackinney-Valentin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Mackinney-Valentin