Bog & idéMarianne Bach Mosebo

Bøger skrevet af Marianne Bach Mosebo

Læs mere om Marianne Bach Mosebo
2 produkter
2 produkter
Konflikthåndtering for politifolk
Konflikthåndtering for politifolkMarianne Bach Mosebo
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Konflikthåndtering for politifolk
Konflikthåndtering for politifolk
Konflikthåndtering for politifolkMarianne Bach Mosebo
140,00 DKK
PDF
(0)
Konflikthåndtering for politifolk

Mere om Marianne Bach Mosebo

Marianne Bach Mosebo har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mosebo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konflikthåndtering for politifolk" i serien "Polititeori" udgivet af Samfundslitteratur - "Konflikthåndtering for politifolk" i serien "Polititeori" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Marianne Bach Mosebo

Der er to tilgængelige bøger af Marianne Bach Mosebo hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Marianne Bach Mosebo bøger i flere formater. Bøgerne af Mosebo er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konflikthåndtering for politifolk" af Marianne Bach Mosebo

"Konflikthåndtering for politifolk" er til salg som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Marianne Bach Mosebo. Bogen er med i serien "Polititeori". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Konflikthåndtering for politifolk" af Marianne Bach Mosebo

"Konflikthåndtering for politifolk" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Polititeori". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Bach Mosebo