Bog & idéMarianne Boesen

Bøger skrevet af Marianne Boesen

Læs mere om Marianne Boesen
1 produkter
1 produkter
A Piece of Cake 8, Learner's Guide
BOEGERTILSTAERKPRIS
A Piece of Cake 8, Learner's GuideMarianne Boesen
263,46 DKK
Hæftet
(0)
A Piece of Cake 8, Learner's Guide

Mere om Marianne Boesen

Marianne Boesen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "A Piece of Cake 8, Learner's Guide". Den er udgivet af Alinea på engelsk. "A Piece of Cake 8, Learner's Guide" er desuden udgivet i serien "A Piece of Cake".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Boesens "A Piece of Cake 8, Learner's Guide"

Det er muligt at købe Marianne Boesens "A Piece of Cake 8, Learner's Guide" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Boesens serie "A Piece of Cake". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Alinea.

Endnu en af Marianne Boesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Boesen