Bog & idéMarianne Davidsen-Nielsen

Bøger skrevet af Marianne Davidsen-Nielsen

4 produkter
4 produkter
Terapiens essens
Terapiens essensIrvin D. Yalom
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Terapiens essens
Den nødvendige smerte
Den nødvendige smerteNini Leick
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Den nødvendige smerte
Blandt løver
Blandt løverMarianne Davidsen-Nielsen
271,96 DKK
Hæftet
(0)
Blandt løver
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
279,96 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Marianne Davidsen-Nielsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Marianne Davidsen-Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Davidsen-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blandt løver" udgivet af Munksgaard - "Den nødvendige smerte" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Blandt løver " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Munksgaard - "KOL" udgivet af Gyldendal - "Blandt løver" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Den nødvendige smerte" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Marianne Davidsen-Nielsens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Marianne Davidsen-Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Davidsen-Nielsens bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Davidsen-Nielsen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Davidsen-Nielsens "Blandt løver"

Hos Bog & idé er "Blandt løver" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Den nødvendige smerte" af Marianne Davidsen-Nielsen

Det er muligt at købe Marianne Davidsen-Nielsens "Den nødvendige smerte" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Davidsen-Nielsens serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Davidsen-Nielsen