Bog & idéMarianne Nord Hansen

Bøger skrevet af Marianne Nord Hansen

1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Marianne Nord Hansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Marianne Nord Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" udgivet af - - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Marianne Nord Hansens bøger

Marianne Nord Hansen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Hansens bøger som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræftsygepleje" af Marianne Nord Hansen

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Marianne Nord Hansen "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet"

Det er muligt at købe Marianne Nord Hansens "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er -, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Nord Hansen