Bog & idéMarianne Poulsen

Bøger skrevet af Marianne Poulsen

Læs mere om Marianne Poulsen
3 produkter
3 produkter
Historiebevidstheder
HistoriebevidsthederMarianne Poulsen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Historiebevidstheder
Virksomhedsøkonomi B & A1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Virksomhedsøkonomi B & A1Peder Vinther Emdal Hay
719,96 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi B & A1
Virksomhedsøkonomi A2
Virksomhedsøkonomi A2Henrik Frølich
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi A2

Mere om Marianne Poulsen

Der er forskellige bøger fra Marianne Poulsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Poulsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Historiebevidstheder" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Erhvervsøkonomi til eud" udgivet af Systime - "F-E-D Erhvervsøkonomi" udgivet af Øknom¤Systime - "C Erhvervsøkonomi" udgivet af Øknom¤Systime - "F-E-D Erhvervsøkonomi" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi - opgavesamling HHX" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi HH Niv. B" udgivet af Systime - "Erhvervsøkonomi HG - niveau E, D og C" udgivet af Øknom¤Systime - "Historien fortalt" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Marianne Poulsens bøger

Marianne Poulsen har 19 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Poulsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Poulsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Poulsens "Virksomhedsøkonomi B & A1"

Det er muligt at købe Marianne Poulsens "Virksomhedsøkonomi B & A1" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Virksomhedsøkonomi A2" af Marianne Poulsen

Hos Bog & idé er "Virksomhedsøkonomi A2" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Poulsen