Bog & idéMarianne Trettenes

Bøger skrevet af Marianne Trettenes

Læs mere om Marianne Trettenes
4 produkter
4 produkter
Læsning i fagene
Læsning i fageneMarianne Trettenes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Læsning i fagene
Læsning og skrivning i matematik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læsning og skrivning i matematikMarianne Trettenes
189,95 DKK
Hæftet
(1)
Læsning og skrivning i matematik
Mere læsning i fagene
Mere læsning i fageneMarianne Trettenes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Mere læsning i fagene
Skrivning i fagene
Skrivning i fageneMarianne Trettenes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivning i fagene

Mere om Marianne Trettenes

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Marianne Trettenes. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Trettenes' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læsning og skrivning i matematik" i serien "Læsning i fagene" udgivet af Gyldendal - "Skrivning i fagene" i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "Mere læsning i fagene " i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "Læsning i fagene" i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal

Marianne Trettenes' bøger

Marianne Trettenes har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Trettenes' bøger fås bare som hæftet. Marianne Trettenes bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Trettenes' "Læsning og skrivning i matematik"

"Læsning og skrivning i matematik" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Læsning i fagene". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Marianne Trettenes "Skrivning i fagene"

Hos Bog & idé er "Skrivning i fagene" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Læring i praksis". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Trettenes