Bog & idéMarie-France Hirigoyen

Bøger skrevet af Marie-France Hirigoyen

1 produkter
1 produkter
Hverdagens skjulte ondskab
Hverdagens skjulte ondskabMarie-France Hirigoyen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagens skjulte ondskab

Mere om Marie-France Hirigoyen

Du kan kun finde en enkelt bog af Marie-France Hirigoyen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hverdagens skjulte ondskab". Den er udgivet af Borgen på dansk. "Hverdagens skjulte ondskab" er desuden en del af serien "Valbygård-serien".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marie-France Hirigoyens "Hverdagens skjulte ondskab"

"Hverdagens skjulte ondskab" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Valbygård-serien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

Endnu en af Marie-France Hirigoyen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marie-France Hirigoyen