Bog & idéMarie Kraul

Bøger skrevet af Marie Kraul

Læs mere om Marie Kraul
1 produkter
1 produkter
Den bedst tjenende virksomhed
Den bedst tjenende virksomhedTina Monberg
49,95 DKK
e-bog
(1)
Den bedst tjenende virksomhed

Mere om Marie Kraul

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Marie Kraul. På listen nedenfor finder du de seneste af Krauls udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn skal da arbejde" udgivet af Gyldendal - "Førstehjælp til klimakommunikation" i serien "Førstehjælpsbøger" udgivet af Gyldendal Business - "Opgiv ikke din teenager" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Bøger skrevet af Marie Kraul

Du kan købe tre bøger af Marie Kraul her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Krauls bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kraul er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børn skal da arbejde" af Marie Kraul

Hos Bog & idé er "Børn skal da arbejde" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Marie Kraul "Førstehjælp til klimakommunikation"

Hos Bog & idé er "Førstehjælp til klimakommunikation" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Førstehjælpsbøger". Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Kraul