Bog & idéMarjane Satrapi

Bøger skrevet af Marjane Satrapi

Læs mere om Marjane Satrapi
2 produkter
2 produkter
Persepolis 1: Min iranske barndom
Persepolis 1: Min iranske barndomMarjane Satrapi
199,95 DKK
Paperback
(4)
Persepolis 1: Min iranske barndom
Persepolis 2: Teheran tur-retur
Persepolis 2: Teheran tur-returMarjane Satrapi
199,95 DKK
Paperback
(0)
Persepolis 2: Teheran tur-retur

Mere om Marjane Satrapi

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Marjane Satrapi. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Satrapi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Persepolis 1: Min iranske barndom" i serien "Persepolis" udgivet af Cobolt - "Persepolis 2: Teheran tur-retur" i serien "Persepolis" udgivet af Cobolt - "Kylling med blommer " i serien "Carlsen graphic novels" udgivet af Cobolt - "Broderier" i serien "Carlsen graphic novels" udgivet af Cobolt

Mere om Marjane Satrapis bøger

Du kan bestille fire bøger af Marjane Satrapi her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Marjane Satrapi bøger i udvalgte formater. Marjane Satrapi bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af Cobolt.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marjane Satrapis "Persepolis 1: Min iranske barndom"

Det er muligt at købe Marjane Satrapis "Persepolis 1: Min iranske barndom" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Satrapis serie "Persepolis". Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Marjane Satrapi "Persepolis 2: Teheran tur-retur"

Det er muligt at købe Marjane Satrapis "Persepolis 2: Teheran tur-retur" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Satrapis serie "Persepolis". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
Marjane Satrapi