Bog & idéMartin Bayer

Bøger skrevet af Martin Bayer

Læs mere om Martin Bayer
7 produkter
7 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Pissedårlig pædagogik
Pissedårlig pædagogikMartin Bayer
129,95 DKK
Bog
(1)
Pissedårlig pædagogik
Aktionslæring
AktionslæringHelle Plauborg
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Aktionslæring
Person
PersonMartin Bayer
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Person
Aktionslæring
AktionslæringMartin Bayer
139,95 DKK
EBOG
(0)
Aktionslæring

Mere om Martin Bayer

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Martin Bayer. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bayer.
Bøgerne fra Martin Bayer kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pissedårlig pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Professionslæring i praksis" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Person " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Aktionslæring" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Professionslæring i praksis" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Aktionslæring" udgivet af Gyldendal - "Professional learning in practice" udgivet af Danish University of Education - "Praktikkens skjulte læreplan" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet

Bøger skrevet af Martin Bayer

Du kan finde 12 bøger af Martin Bayer her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bayers bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bayer opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pissedårlig pædagogik" af Martin Bayer

Hos Bog & idé er "Pissedårlig pædagogik" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Martin Bayer. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Martin Bayer "Professionslæring i praksis"

Endnu en af Martin Bayer skønne bøger, som er værd at læse. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Bayer