Bog & idéMartin Brændstrup

Bøger skrevet af Martin Brændstrup

Læs mere om Martin Brændstrup
3 produkter
3 produkter
Glasfolket 1
STREAM
Glasfolket 1Martin Brændstrup
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Glasfolket 1
Tordenfuglens arving
Tordenfuglens arvingMay-Britt Brændstrup
59,95 DKK
EBOG
(1)
Tordenfuglens arving
Krystaltronen
KrystaltronenMay-Britt Brændstrup
59,95 DKK
EBOG
(1)
Krystaltronen

Mere om Martin Brændstrup

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Martin Brændstrup. På listen nedenfor har du Brændstrups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glasfolket 1" i serien "Glasfolket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den hvide stamme" i serien "Glasfolket" udgivet af Facet - "Krystaltronen " i serien "Glasfolket" udgivet af Facet - "Tordenfuglens arving" i serien "Glasfolket" udgivet af Facet

Mere om Martin Brændstrups bøger

Martin Brændstrup har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Martin Brændstrup kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Brændstrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Glasfolket 1" af Martin Brændstrup

"Glasfolket 1" er tilgængelig online som lydbog. Martin Brændstrups "Glasfolket 1" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Glasfolket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Martin Brændstrup "Den hvide stamme"

"Den hvide stamme" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Glasfolket". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Facet.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Brændstrup