Bog & idéMartin Buber

Bøger skrevet af Martin Buber

Læs mere om Martin Buber
3 produkter
3 produkter
Jeg og Du
Jeg og DuMartin Buber
99,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg og Du
Jeg og Du
Jeg og DuMartin Buber
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Jeg og Du
Israel Baalschems legender
Israel Baalschems legenderMartin Buber
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Israel Baalschems legender

Mere om Martin Buber

Martin Buber har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bubers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg og Du" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Israel Baalschems legender " i serien "Visdomsbøgerne" udgivet af Sankt Ansgar - "Jeg og Du " i serien "Filosofibiblioteket" udgivet af Gyldendal

Mere om Martin Bubers bøger

Du kan bestille tre bøger af Martin Buber her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Martin Buber kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Buber inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Bubers "Jeg og Du"

"Jeg og Du" kan købes som ebog. "Jeg og Du" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzels Forlag.

Martin Buber "Israel Baalschems legender "

"Israel Baalschems legender " er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Visdomsbøgerne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sankt Ansgar.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Buber