Bog & idéMartin Ingvar

Bøger skrevet af Martin Ingvar

Læs mere om Martin Ingvar
2 produkter
2 produkter
Hjernen styrer smerterne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjernen styrer smerterneMartin Ingvar
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjernen styrer smerterne
Hjernen styrer smerterne
Hjernen styrer smerterneMartin Ingvar
109,95 DKK
EBOG
(0)
Hjernen styrer smerterne

Mere om Martin Ingvar

Der findes flere forskellige bøger af Martin Ingvar til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Ingvars seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lad hjernen styre i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Hjernen styrer smerterne" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Lad hjernen styre i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hjernen styrer smerterne" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Martin Ingvar

Du kan finde fire bøger af Martin Ingvar her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Martin Ingvar bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Ingvar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Martin Ingvars "Lad hjernen styre i skolen"

Det er muligt at købe Martin Ingvars "Lad hjernen styre i skolen" som ebog. Med "Lad hjernen styre i skolen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

"Hjernen styrer smerterne" af Martin Ingvar

Det er muligt at købe Martin Ingvars "Hjernen styrer smerterne" som ebog. Hvis du køber "Hjernen styrer smerterne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Ingvar