Bog & idéMartin Kongstad

Bøger skrevet af Martin Kongstad

Læs mere om Martin Kongstad
10 produkter
10 produkter
Casper
CasperMartin Kongstad
299,95 DKK
Hæftet
(15)
Casper
Casper
STREAM
CasperMartin Kongstad
179,95 DKK
Lydbog
(15)
Casper
Sådan gør vi ikke i Tisvilde
Sådan gør vi ikke i TisvildeMartin Kongstad
79,95 DKK
EBOG
(0)
Sådan gør vi ikke i Tisvilde
Man kan ikke spise rugbrød hele tiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Man kan ikke spise rugbrød hele tidenMartin Kongstad
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Man kan ikke spise rugbrød hele tiden
Julefortællinger
JulefortællingerIben Mondrup
249,95 DKK
Indbundet
(6)
Julefortællinger
Han danser på sin søns grav PB
Han danser på sin søns gravMartin Kongstad
89,95 DKK
EBOG
(0)
Han danser på sin søns grav
Casper
CasperMartin Kongstad
179,95 DKK
EBOG
(15)
Casper
Fryser jeg
Fryser jegMartin Kongstad
169,95 DKK
EBOG
(9)
Fryser jeg
Fryser jeg
STREAM
Fryser jegMartin Kongstad
89,95 DKK
Lydbog
(9)
Fryser jeg
Casper
STREAM
CasperMartin Kongstad
179,95 DKK
Lydbog
(14)
Casper

Mere om Martin Kongstad

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Martin Kongstad. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kongstad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Casper" udgivet af Politikens Forlag - "Casper (signerede eksemplarer)" udgivet af Politikens Forlag - "Casper" udgivet af Politikens Forlag - "Casper" udgivet af Politikens Forlag - "Casper" udgivet af Politikens Forlag - "Kokken der holdt op med at rødme" udgivet af Politikens Forlag - "Sådan gør vi ikke i Tisvilde" udgivet af Metropolitan eBooks - "Dengang i 80'erne" udgivet af Gyldendal - "Han danser på sin søns grav" udgivet af People’sPress - "Fryser jeg" udgivet af People'sPress - "Han danser på sin søns grav" udgivet af People'sPress - "Fryser jeg" udgivet af People'sPress - "Sådan gør vi ikke i Tisvilde" udgivet af Engdrag¤i kommission hos Underskoven - "Han danser på sin søns grav PB" udgivet af People'sPress - "Fryser jeg" udgivet af People'sPress

Martin Kongstads bøger

Der er 15 tilgængelige bøger af Martin Kongstad hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Martin Kongstad bøger i flere formater. Kongstads bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Kongstads "Casper"

"Casper" kan købes som lydbog. Du kan desuden altid have "Casper" af Martin Kongstad med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Martin Kongstad "Casper (signerede eksemplarer)"

Det er muligt at købe Martin Kongstads "Casper (signerede eksemplarer)" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Kongstad