Bog & idéMartin Krag Andersen (red.)

Bøger skrevet af Martin Krag Andersen (red.)

Læs mere om Martin Krag Andersen (red.)
2 produkter
2 produkter
Itu
ItuClement Kjersgaard (red.)
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Itu
RÆSON (vinter 2016)
RÆSON (vinter 2016)Noa Redington
59,95 DKK
Hæftet
(0)
RÆSON (vinter 2016)

Mere om Martin Krag Andersen (red.)

Hvis du mangler en bog fra Martin Krag Andersen (red.), kan du købe et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "RÆSON" udgivet af Ræsons Forlag - "Itu" udgivet af Ræson

Bøger af Martin Krag Andersen (red.)

Der er to tilgængelige udgivelser af Martin Krag Andersen (red.) hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille -s bøger som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Krag Andersen (red.)s "RÆSON"

Hos Bog & idé er "RÆSON" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ræsons Forlag.

"Itu" af Martin Krag Andersen (red.)

Hos Bog & idé er "Itu" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ræson, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Krag Andersen (red.)