Bog & idéMartin Lyngbo

Bøger skrevet af Martin Lyngbo

Læs mere om Martin Lyngbo
1 produkter
1 produkter
De magiske børn: Hævnen fra Athen
Hævnen fra AthenMartin Lyngbo
99,95 DKK
EBOG
(1)
Hævnen fra Athen

Mere om Martin Lyngbo

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Martin Lyngbo. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Lyngbo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De magiske børn: Hævnen fra Athen" i serien "De magiske børn" udgivet af People's - "Hævnen fra Athen" i serien "De magiske børn" udgivet af People’sPress - "Marco Polos skat " i serien "De magiske børn" udgivet af People’sPress - "Forførerens dagbog" udgivet af Drama - "Bomber over byen" udgivet af Drama - "Bomber over byen" udgivet af Drama

Martin Lyngbos bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Martin Lyngbo hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Martin Lyngbo kommer i flere forskellige formater. Lyngbos bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Lyngbos "De magiske børn: Hævnen fra Athen"

Det er muligt at købe Martin Lyngbos "De magiske børn: Hævnen fra Athen" som ebog. "De magiske børn: Hævnen fra Athen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Lyngbos serie "De magiske børn". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.

"Hævnen fra Athen" af Martin Lyngbo

Hos Bog & idé er "Hævnen fra Athen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Lyngbos serie "De magiske børn". Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Lyngbo