Bog & idéMartin Olczak

Bøger skrevet af Martin Olczak

Læs mere om Martin Olczak
2 produkter
2 produkter
Akademimordene
TILBUD
STREAM
AkademimordeneMartin Olczak
95,96 DKK119,95 DKK
Lydbog
(2)
Akademimordene
Akademimordene
TILBUD
AkademimordeneMartin Olczak
63,96 DKK79,95 DKK
EBOG
(2)
Akademimordene

Mere om Martin Olczak

Hvis du leder efter en bog af Martin Olczak, kan du vælge i mellem et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olczak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Megadrengen 3 - Megadrengen i grevens tid" udgivet af Gyldendal - "Megadrengen 2 - Megadrengen i megaproblemer" udgivet af Gyldendal - "Akademimordene" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Akademimordene" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Akademimordene" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Megadrengen 1 - den store hemmelighed" i serien "Megadrengen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Martin Olczak

Martin Olczak har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Martin Olczak kommer i flere formater. Olczak har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Olczaks "Megadrengen 3 - Megadrengen i grevens tid"

Det er muligt at købe Martin Olczaks "Megadrengen 3 - Megadrengen i grevens tid" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Megadrengen 2 - Megadrengen i megaproblemer" af Martin Olczak

Det er muligt at købe Martin Olczaks "Megadrengen 2 - Megadrengen i megaproblemer" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Olczak