Bog & idéMartin Samuelsen

Bøger skrevet af Martin Samuelsen

Læs mere om Martin Samuelsen
3 produkter
3 produkter
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, KonklusionChristina Maria Davidsen
1409,95 DKK
Hæftet
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion
Revision i praksis - Eksempelsamling
Revision i praksis - EksempelsamlingChristina Maria Davidsen
1209,95 DKK
Hæftet
Revision i praksis - Eksempelsamling
Revision i praksis - pakke
Revision i praksis - pakkeMartin Samuelsen
2359,95 DKK
Hæftet
Revision i praksis - pakke

Mere om Martin Samuelsen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Martin Samuelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Samuelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Revision i praksis - pakke" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Eksempelsamling" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revisorloven" udgivet af Karnov Group Denmark - "Revision i praksis" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Eksempelsamling" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Bøger af Martin Samuelsen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Martin Samuelsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Martin Samuelsen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Samuelsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Samuelsens "Revision i praksis - pakke"

Hos Bog & idé er "Revision i praksis - pakke" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Revision i praksis - Eksempelsamling" af Martin Samuelsen

"Revision i praksis - Eksempelsamling" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Samuelsen