Bog & idéMartine Bates

Bøger skrevet af Martine Bates

Læs mere om Martine Bates
2 produkter
2 produkter
Den magiske nøgle
Den magiske nøgleMartine Bates
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den magiske nøgle
Den magiske nøgle
STREAM
Den magiske nøgleMartine Bates
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Den magiske nøgle

Mere om Martine Bates

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Martine Bates. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bates' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den magiske nøgle" i serien "Dragens gobelin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den magiske nøgle" i serien "Dragens gobelin" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Martine Bates' bøger

Du kan købe to bøger af Martine Bates her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Martine Bates fås i forskellige formater. Bates' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den magiske nøgle" af Martine Bates

Hos Bog & idé er "Den magiske nøgle" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den magiske nøgle" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Dragens gobelin". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den magiske nøgle" af Martine Bates

Det er muligt at købe Martine Bates' "Den magiske nøgle" som lydbog. Fordelen ved at have Martine Bates' "Den magiske nøgle" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er med i Bates' serie "Dragens gobelin". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Martine Bates