Bog & idéMarx og Engels

Bøger skrevet af Marx og Engels

1 produkter
1 produkter
Det kommunistiske manifest Den tyske ideologi
Det kommunistiske manifest Den tyske ideologiMarx og Engels
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Det kommunistiske manifest Den tyske ideologi

Mere om Marx og Engels

Marx og Engels har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Det kommunistiske manifest Den tyske ideologi". Det er Det lille Forlag, der har publiceret den på dansk. "Det kommunistiske manifest Den tyske ideologi" er desuden en del af serien "Redaktion Filosofi".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det kommunistiske manifest Den tyske ideologi" af Marx og Engels

Hos Bog & idé er "Det kommunistiske manifest Den tyske ideologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Engels' serie "Redaktion Filosofi". Det er Det lille Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marx og Engels fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marx og Engels