Bog & idéMary Brekke og Tom Tiller (red.)

Bøger skrevet af Mary Brekke og Tom Tiller (red.)

Læs mere om Mary Brekke og Tom Tiller (red.)
1 produkter
1 produkter
Læreren som forsker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læreren som forskerMary Brekke og Tom Tiller (red.)
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Læreren som forsker

Mere om Mary Brekke og Tom Tiller (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Mary Brekke og Tom Tiller (red.) her hos Bog & idé. Det er "Læreren som forsker". Den er publiceret af Klim på dansk. "Læreren som forsker" er desuden tilknyttet serien "Vejledning & profession".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Læreren som forsker" af Mary Brekke og Tom Tiller (red.)

Det er muligt at købe Mary Brekke og Tom Tiller (red.)s "Læreren som forsker" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Vejledning & profession". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Brekke og Tom Tiller (red.)