Bog & idéMary Kubica

Bøger skrevet af Mary Kubica

Læs mere om Mary Kubica
3 produkter
3 produkter
Pretty baby
Pretty Baby - Hvor langt er du villig til at gå?Mary Kubica
239,95 DKK
EBOG
(7)
Pretty Baby - Hvor langt er du villig til at gå?
Den perfekte pige
STREAM
Den Perfekte pigeMary Kubica
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Den Perfekte pige
Stille nu
Stille nuMary Kubica
239,95 DKK
EBOG
(5)
Stille nu

Mere om Mary Kubica

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Mary Kubica. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kubicas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stille nu" udgivet af HarperCollins Nordic - "Stille nu" udgivet af HarperCollins - "Pretty Baby - Hvor langt er du villig til at gå?" udgivet af HarperCollins Nordic - "Pretty baby" udgivet af HarperCollins Nordic - "Den Perfekte pige" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Den perfekte pige" udgivet af Turbulenz - "Den perfekte pige" udgivet af Turbulenz

Bøger af Mary Kubica

Du kan finde syv bøger af Mary Kubica her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Mary Kubica bøger i forskellige formater. Kubicas bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mary Kubicas "Stille nu"

Det er muligt at købe Mary Kubicas "Stille nu" som ebog. Med "Stille nu" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Stille nu" af Mary Kubica

Hos Bog & idé er "Stille nu" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er HarperCollins , der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Kubica