Bog & idéMary M. Crossan

Bøger skrevet af Mary M. Crossan

Læs mere om Mary M. Crossan
1 produkter
1 produkter
Strategic Analysis and Action
Strategic analysis and actionMary M. Crossan
89,95 DKK
PDF
(0)
Strategic analysis and action

Mere om Mary M. Crossan

Hvis du er på jagt efter en bog af Mary M. Crossan, har du et stort udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Crossans udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategic analysis and action" i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger" udgivet af 4Mativ - "Strategic Analysis and Action" udgivet af 4Mativ

Mere om Mary M. Crossans bøger

Du kan finde to bøger af Mary M. Crossan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Mary M. Crossan bøger i samtlige formater. Bøgerne af Crossan er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af 4Mativ.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mary M. Crossans "Strategic analysis and action"

Hos Bog & idé er "Strategic analysis and action" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Crossan, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Crossans serie "4Mativ Strategi og ledelsesbøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af 4Mativ.

Mary M. Crossan "Strategic Analysis and Action"

Hos Bog & idé er "Strategic Analysis and Action" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er 4Mativ, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary M. Crossan