Bog & idéMary Uhrenholt

Bøger skrevet af Mary Uhrenholt

Læs mere om Mary Uhrenholt
2 produkter
2 produkter
Dåsemakrellen
STREAM
DåsemakrellenMary Uhrenholt
99,95 DKK
Lydbog
(5)
Dåsemakrellen
Ostekartellet
STREAM
OstekartelletMary Uhrenholt
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Ostekartellet

Mere om Mary Uhrenholt

Der findes flere bøger skrevet af Mary Uhrenholt på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Uhrenholts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dåsemakrellen" i serien "Strandroman" udgivet af Egolibris - "Ostekartellet" udgivet af Egolibris - "Ostekartellet" udgivet af EgoLibris - "Dåsemakrellen" i serien "Strandroman" udgivet af EgoLibris - "Dåsemakrellen" i serien "Strandroman" udgivet af Skriveforlaget

Bøger af Mary Uhrenholt

Der er fem tilgængelige udgivelser af Mary Uhrenholt hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Mary Uhrenholt bøger i flere formater. Bøgerne af Uhrenholt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mary Uhrenholts "Dåsemakrellen"

Hos Bog & idé er "Dåsemakrellen" tilgængelig som e-bog. "Dåsemakrellen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Uhrenholts serie "Strandroman". Det er Egolibris, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mary Uhrenholt "Ostekartellet"

Det er muligt at købe Mary Uhrenholts "Ostekartellet" som e-bog. Hvis du køber "Ostekartellet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Egolibris, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Uhrenholt