Bog & idéMatilde Kimer

Bøger skrevet af Matilde Kimer

Læs mere om Matilde Kimer
2 produkter
2 produkter
Krigen indeni
Krigen indeniMatilde Kimer
109,95 DKK
EBOG
(6)
Krigen indeni
Krigen indeni
STREAM
Krigen indeniMatilde Kimer
109,95 DKK
Lydbog
(6)
Krigen indeni

Mere om Matilde Kimer

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Matilde Kimer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kimers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krigen indeni" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Krigen indeni" udgivet af Politikens Forlag - "Krigen indeni" udgivet af Politikens Forlag

Matilde Kimers bøger

Matilde Kimer har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Matilde Kimer bøger i forskellige formater. Kimers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Matilde Kimers "Krigen indeni"

Det er muligt at købe Matilde Kimers "Krigen indeni" som lydbog. Du kan desuden altid have "Krigen indeni" af Matilde Kimer med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af JP/Politikens Forlag.

Matilde Kimer "Krigen indeni"

Det er muligt at købe Matilde Kimers "Krigen indeni" som e-bog. Hvis du køber "Krigen indeni" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Matilde Kimer