Bog & idéMattias Skat Sommer

Bøger skrevet af Mattias Skat Sommer

2 produkter
2 produkter
Den sete kirke
Den sete kirkeMattias Skat Sommer
159,95 DKK
EBOG
(1)
Den sete kirke
Den sete kirke
Den sete kirkeMattias Skat Sommer
159,95 DKK
EBOG
(1)
Den sete kirke

Mere om Mattias Skat Sommer

Mattias Skat Sommer har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Sommers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirkehistoriske Samlinger 2021" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Den sete kirke" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den sete kirke" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Mattias Skat Sommer

Mattias Skat Sommer har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Mattias Skat Sommer bøger i samtlige formater. Sommers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirkehistoriske Samlinger 2021" af Mattias Skat Sommer

"Kirkehistoriske Samlinger 2021" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

"Den sete kirke" af Mattias Skat Sommer

Det er muligt at købe Mattias Skat Sommers "Den sete kirke" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Den sete kirke" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mattias Skat Sommer