Bog & idéMax Gallo

Bøger skrevet af Max Gallo

Læs mere om Max Gallo
4 produkter
4 produkter
Napoleon - På ærens mark Austerlitz
BOEGERTILSTAERKPRIS
Napoleon - På ærens mark AusterlitzMax Gallo
208,95 DKK
Hæftet
(0)
Napoleon - På ærens mark Austerlitz
Napoleon Kejseren over alle konger
Napoleon Kejseren over alle kongerMax Gallo
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Napoleon Kejseren over alle konger
Napoleon Skt. Helenas skygge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Napoleon Skt. Helenas skyggeMax Gallo
208,95 DKK
Hæftet
(0)
Napoleon Skt. Helenas skygge
Cæsar Imperator
BOEGERTILSTAERKPRIS
Cæsar ImperatorMax Gallo
168,95 DKK
Hæftet
(0)
Cæsar Imperator

Mere om Max Gallo

Hvis du er på jagt efter en bog fra Max Gallo, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Gallo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cæsar Imperator" udgivet af Hernov - "Napoleon - På ærens mark Austerlitz" udgivet af Hernov - "Napoleon Kejseren over alle konger" udgivet af Hernov - "Napoleon Skt. Helenas skygge" udgivet af Hernov - "Napoleon - Den første march" udgivet af Hernov

Mere om Max Gallos bøger

Du kan finde fem bøger af Max Gallo her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Gallo som hæftet. Gallos bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Hernov.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Cæsar Imperator" af Max Gallo

"Cæsar Imperator" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hernov.

Max Gallo "Napoleon - På ærens mark Austerlitz"

Hos Bog & idé er "Napoleon - På ærens mark Austerlitz" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hernov.
Detaljer
Fulde navn:
Max Gallo