Bog & idéMehdi Mozaffari

Bøger skrevet af Mehdi Mozaffari

2 produkter
2 produkter
Islamisme - en orientalsk totalitarisme
STREAM
Islamisme - en orientalsk totalitarismeMehdi Mozaffari
139,95 DKK
Lydbog
(6)
Islamisme - en orientalsk totalitarisme
Islamisme
IslamismeMehdi Mozaffari
139,95 DKK
EBOG
(6)
Islamisme

Mere om Mehdi Mozaffari

Der findes mange bøger af Mehdi Mozaffari tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mozaffari.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Mehdi Mozaffaris bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ideological roots of islamism" i serien "Islamism and radicalisation - the Denmark school" udgivet af Centre for Studies in Islamism and Radicalisation, Aarhus University - "Islamist policy" i serien "Islamism and radicalisation - the Denmark school" udgivet af Centre for Studies in Islamism and Radicalisation, Aarhus University - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Islamisme - en orientalsk totalitarisme" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Islamisme" udgivet af Information - "Islamisme" udgivet af Gyldendal - "Islamisme" udgivet af Information - "Fatwa" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "11. september" udgivet af HansReitzels

Mere om Mehdi Mozaffaris bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Mehdi Mozaffari hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Mehdi Mozaffari bøger i flere formater. Mozaffaris bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ideological roots of islamism" af Mehdi Mozaffari

Det er muligt at købe Mehdi Mozaffaris "Ideological roots of islamism" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Mozaffaris serie "Islamism and radicalisation - the Denmark school". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Centre for Studies in Islamism and Radicalisation, Aarhus University.

Mehdi Mozaffari "Islamist policy"

Det er muligt at købe Mehdi Mozaffaris "Islamist policy" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Mozaffaris serie "Islamism and radicalisation - the Denmark school". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Centre for Studies in Islamism and Radicalisation, Aarhus University.
Detaljer
Fulde navn:
Mehdi Mozaffari