Bog & idéMerete Irgens

Bøger skrevet af Merete Irgens

Læs mere om Merete Irgens
1 produkter
1 produkter
Turen går til Norge
TILBUD
Turen går til NorgeMerete Irgens
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Norge

Mere om Merete Irgens

Der er flere bøger af Merete Irgens online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Irgens' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til norge" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Norge" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Norge " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Norge" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politiken

Bøger af Merete Irgens

Der er fire tilgængelige bøger af Merete Irgens hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Irgens' bøger kommer i et udvalg af formater. Merete Irgens bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Turen går til norge" af Merete Irgens

Hos Bog & idé er "Turen går til norge" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Merete Irgens "Turen går til Norge"

Det er muligt at købe Merete Irgens' "Turen går til Norge" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Irgens