Bog & idéMerete Storgaard Jensen

Bøger skrevet af Merete Storgaard Jensen

Læs mere om Merete Storgaard Jensen
2 produkter
2 produkter
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
485,96 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2014. 18. årgang. Tema: Skoleledelse i en reformtid
Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2014. 18. årgang. Tema: Skoleledelse i en reformtidMerete Storgaard Jensen
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2014. 18. årgang. Tema: Skoleledelse i en reformtid

Mere om Merete Storgaard Jensen

Merete Storgaard Jensen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Storgaard Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2014. 18. årgang. Tema: Skoleledelse i en reformtid" udgivet af Dafolo A/S

Mere om Merete Storgaard Jensens bøger

Merete Storgaard Jensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Merete Storgaard Jensen bøger i udvalgte formater. Storgaard Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Merete Storgaard Jensens "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden"

Det er muligt at købe Merete Storgaard Jensens "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Storgaard Jensens serie "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Merete Storgaard Jensen "Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2014. 18. årgang. Tema: Skoleledelse i en reformtid"

Det er muligt at købe Merete Storgaard Jensens "Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2014. 18. årgang. Tema: Skoleledelse i en reformtid" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2014. 18. årgang. Tema: Skoleledelse i en reformtid" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Storgaard Jensen