Bog & idéMette Kroier

Bøger skrevet af Mette Kroier

Læs mere om Mette Kroier
2 produkter
2 produkter
Flyskræk
FlyskrækMette Kroier
29,95 DKK
EBOG
Flyskræk
Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve
STREAM
Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyveMette Kroier
149,95 DKK
Lydbog
Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve

Mere om Mette Kroier

Der findes en del bøger fra Mette Kroier tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kroiers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flyskræk - og historien om psykologen, der ikke turde flyve" udgivet af FADL - "Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Flyskræk - og historien om psykologen, der ikke turde flyve" udgivet af FADL

Mere om Mette Kroiers bøger

Du kan finde tre bøger af Mette Kroier her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Mette Kroier bøger i flere formater. Bøgerne af Kroier er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Kroiers "Flyskræk - og historien om psykologen, der ikke turde flyve"

Hos Bog & idé er "Flyskræk - og historien om psykologen, der ikke turde flyve" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.

Mette Kroier "Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve"

"Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kroier