Bog & idéMette Lindgaard

Bøger skrevet af Mette Lindgaard

Læs mere om Mette Lindgaard
1 produkter
1 produkter
Kan det betale sig?
Kan det betale sig?Mette Lindgaard
79,95 DKK
e-bog
(0)
Kan det betale sig?

Mere om Mette Lindgaard

Mette Lindgaard har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Lindgaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kan det betale sig?" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Kan det betale sig?" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Mette Lindgaard

Der er to tilgængelige bøger af Mette Lindgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Mette Lindgaard fås i forskellige formater. Lindgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal Business.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Lindgaards "Kan det betale sig?"

Det er muligt at købe Mette Lindgaards "Kan det betale sig?" som e-bog. Med "Kan det betale sig?" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Lindgaards serie "Gyldendal public". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

Mette Lindgaard "Kan det betale sig?"

Hos Bog & idé er "Kan det betale sig?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Gyldendal public". Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Lindgaard