Bog & idéMette Lisby

Bøger skrevet af Mette Lisby

Læs mere om Mette Lisby
3 produkter
3 produkter
Brokhovederne
BrokhovederneHans Sølvhøj Bundsgaard
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Brokhovederne
Hostesaft for sjælen
Hostesaft for sjælenMaise Njor
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Hostesaft for sjælen
Det er ikke fordi jeg er umulig...
Det er ikke fordi jeg er umulig...Mette Lisby
99,95 DKK
EBOG
(0)
Det er ikke fordi jeg er umulig...

Mere om Mette Lisby

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger skrevet af Mette Lisby. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lisby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hostesaft for sjælen" udgivet af Gyldendal - "Det er ikke fordi jeg er umulig..." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det er svært at bevare pessimismen - men jeg prøver!" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Mette Lisby

Du kan købe tre bøger af Mette Lisby her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Lisbys bøger fås i flere forskellige formater. Lisbys bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hostesaft for sjælen" af Mette Lisby

Hos Bog & idé er "Hostesaft for sjælen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Mette Lisby "Det er ikke fordi jeg er umulig..."

Hos Bog & idé er "Det er ikke fordi jeg er umulig..." tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det er ikke fordi jeg er umulig..." kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Lisby