Bog & idéMette Pless

Bøger skrevet af Mette Pless

Læs mere om Mette Pless
2 produkter
2 produkter
Ny udsathed i ungdomslivet
Ny udsathed i ungdomslivetNoemi Katznelson
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny udsathed i ungdomslivet
De topmotiverede unge
De topmotiverede ungeNoemi Katznelson
249,95 DKK
Hæftet
(1)
De topmotiverede unge

Mere om Mette Pless

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Mette Pless tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Pless' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ungeperspektiver" udgivet af Aalborg Universitetsforlag (FAAU) - "Ny udsathed i ungdomslivet" udgivet af Gyldendal - "De topmotiverede unge" udgivet af Gyldendal - "Unges motivation i udskolingen" i serien "Ungdomsliv" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger skrevet af Mette Pless

Du kan finde fire bøger af Mette Pless her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Pless' bøger fås i flere formater. Mette Pless bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ungeperspektiver" af Mette Pless

Hos Bog & idé er "Ungeperspektiver" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aalborg Universitetsforlag (FAAU).

Mette Pless "Ny udsathed i ungdomslivet"

Det er muligt at købe Mette Pless' "Ny udsathed i ungdomslivet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Pless