Bog & idéMette Rosenkrantz Holst

Bøger skrevet af Mette Rosenkrantz Holst

Læs mere om Mette Rosenkrantz Holst
2 produkter
2 produkter
For Adams skyld
For Adams skyldMette Holst
29,95 DKK
e-bog
(0)
For Adams skyld
Arrangerede udflugter
Arrangerede udflugterMette Rosenkrantz
49,95 DKK
e-bog
(4)
Arrangerede udflugter

Mere om Mette Rosenkrantz Holst

Der er blot én bog af Mette Rosenkrantz Holst tilgængelig hos Bog & idé. Det er "For Adams skyld". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "For Adams skyld" er desuden udgivet i serien "Noveller fra ugebladet Hjemmet".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"For Adams skyld" af Mette Rosenkrantz Holst

"For Adams skyld" er tilgængelig online som e-bog. "For Adams skyld" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Holsts serie "Noveller fra ugebladet Hjemmet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Mette Rosenkrantz Holst fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Rosenkrantz Holst