Bog & idéMette Volf

Bøger skrevet af Mette Volf

1 produkter
1 produkter
Design - proces & metode
Design - proces & metodeMette Volf
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Design - proces & metode

Mere om Mette Volf

Der er mange bøger fra Mette Volf på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Volfs bøger.
Bøgerne fra Mette Volf findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Design - proces and method" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Design - proces og metode" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Design - proces og metode" udgivet af Systime

Mere om Mette Volfs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Mette Volf hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Volfs bøger fås i et udvalg af formater. Volfs bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Volfs "Design - proces and method"

Hos Bog & idé er "Design - proces and method" tilgængelig som e-bog. "Design - proces and method" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Systime iBog". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Systime.

Mette Volf "Design - proces og metode"

"Design - proces og metode" er tilgængelig online som e-bog. Hvis du køber "Design - proces og metode" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Volfs serie "Systime iBog". Det er Systime, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Volf