Bog & idéMichael A. West

Bøger skrevet af Michael A. West

Læs mere om Michael A. West
2 produkter
2 produkter
Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave
TeamworkMichael A. West
279,00 DKK
e-bog
(0)
Teamwork
Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave
Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgaveMichael A. West
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave

Mere om Michael A. West

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Michael A. West. Nedenfor har vi listet bøgerne fra West.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teamwork" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Michael A. Wests bøger

Michael A. West har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Wests bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af West er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael A. Wests "Teamwork"

Det er muligt at købe Michael A. Wests "Teamwork" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Teamwork" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Wests serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Michael A. West "Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave"

"Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Wests serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Michael A. West