Bog & idéMichael Adam Cho Guul

Bøger skrevet af Michael Adam Cho Guul

Læs mere om Michael Adam Cho Guul
3 produkter
3 produkter
Mentaliseringskompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
MentaliseringskompetenceMichael Adam Cho Guul
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Mentaliseringskompetence
Hjerne og psykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjerne og psykiatriSvend Aage Andersen
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjerne og psykiatri
Teori i socialfaglig praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teori i socialfaglig praksisMaria Plougsgaard Haubjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Teori i socialfaglig praksis

Mere om Michael Adam Cho Guul

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Michael Adam Cho Guul. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Guul.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mentaliseringskompetence" udgivet af Frydenlund - "Hjerne og psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Teori i socialfaglig praksis" udgivet af Gyldendal

Mere om Michael Adam Cho Guuls bøger

Michael Adam Cho Guul har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Guul fås bare som hæftet. Bøgerne af Guul er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mentaliseringskompetence" af Michael Adam Cho Guul

Hos Bog & idé er "Mentaliseringskompetence" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Michael Adam Cho Guul "Hjerne og psykiatri"

Hos Bog & idé er "Hjerne og psykiatri" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Adam Cho Guul