Bog & idéMichael Barrett

Bøger skrevet af Michael Barrett

Læs mere om Michael Barrett
2 produkter
2 produkter
Copenhagen & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds
Copenhagen & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid CrowdsMichael Barrett
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Copenhagen & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds
At River's Mouth
At River's MouthMatthew Travers and more
179,95 DKK
Hæftet
(0)
At River's Mouth

Mere om Michael Barrett

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Michael Barrett. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Barrett.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Copenhagen & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "At River's Mouth" udgivet af Silkefyret

Michael Barretts bøger

Michael Barrett har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Barrett fås blot som hæftet. Bøgerne af Barrett er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Copenhagen & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds" af Michael Barrett

"Copenhagen & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Michael Barrett "At River's Mouth"

Det er muligt at købe Michael Barretts "At River's Mouth" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Silkefyret.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Barrett