Bog & idéMichael Dyst

Bøger skrevet af Michael Dyst

Læs mere om Michael Dyst
2 produkter
2 produkter
Den forkerte vej
Den forkerte vejMichael Dyst
49,00 DKK
e-bog
(7)
Den forkerte vej
Den forkerte vej
Den forkerte vejMichael Dyst
199,95 DKK
Hæftet
(7)
Den forkerte vej

Mere om Michael Dyst

Michael Dyst har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dyst.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slagmarkens liljer" udgivet af Forlaget Emeritus - "Den forkerte vej" udgivet af Forlaget Copenhagen Storytellers - "Den forkerte vej" udgivet af Copenhagen Storytellers - "Halfdanske digte af halvkendte forfattere" udgivet af Hagla - "Helvede" udgivet af Ravnerock - "Det Poetiske Bureaus antologi. Titler" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Ting man kan sige i stedet for "jeg elsker dig"" udgivet af Ravnerock - "Eowaidarama" udgivet af Ravnerock - "Elinering" udgivet af Ravnerock

Bøger skrevet af Michael Dyst

Michael Dyst har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Dysts bøger kommer i flere forskellige formater. Dysts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Dysts "Slagmarkens liljer"

"Slagmarkens liljer" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Emeritus.

"Den forkerte vej" af Michael Dyst

Hos Bog & idé er "Den forkerte vej" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Copenhagen Storytellers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Dyst