Bog & idéMichael Ehrenreich

Bøger skrevet af Michael Ehrenreich

Læs mere om Michael Ehrenreich
1 produkter
1 produkter
Hillary: En amerikansk historie
STREAM
Hillary: En amerikansk historieMichael Ehrenreich
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Hillary: En amerikansk historie

Mere om Michael Ehrenreich

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Michael Ehrenreich. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ehrenreich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hillary" udgivet af Gyldendal - "Hillary: En amerikansk historie" udgivet af Gyldendal Lyd - "Hillary" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Michael Ehrenreichs bøger

Michael Ehrenreich har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Michael Ehrenreich kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Ehrenreich er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hillary" af Michael Ehrenreich

Det er muligt at købe Michael Ehrenreichs "Hillary" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hillary: En amerikansk historie" af Michael Ehrenreich

Det er muligt at købe Michael Ehrenreichs "Hillary: En amerikansk historie" som lydbog. Fordelen ved at have Michael Ehrenreichs "Hillary: En amerikansk historie" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Gyldendal Lyd, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Ehrenreich