Bog & idéMichael Eigtved

Bøger skrevet af Michael Eigtved

Læs mere om Michael Eigtved
3 produkter
3 produkter
PÅ!
BOEGERTILSTAERKPRIS
PÅ!Michael Eigtved
206,96 DKK
Hæftet
(0)
PÅ!
Scala - den spektakulære storbyrevy
BOEGERTILSTAERKPRIS
Scala - den spektakulære storbyrevyMichael Eigtved
190,86 DKK
Bog & CD
(0)
Scala - den spektakulære storbyrevy
Forestillingsanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForestillingsanalyseMichael Eigtved
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Forestillingsanalyse

Mere om Michael Eigtved

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Michael Eigtved. På listen nedenfor ser du de nyeste af Eigtveds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "PÅ!" udgivet af Samfundslitteratur - "Forestillingsanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Søndag i en park med Sondheim og Seurat" udgivet af Medusa - "Det populære musikteater" udgivet af Multivers - "Scala - den spektakulære storbyrevy" udgivet af Selskabet for Dansk Teaterhistorie - "Forestillingsanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Det populære musikteater" udgivet af Multivers

Michael Eigtveds bøger

Du kan finde syv bøger af Michael Eigtved her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Michael Eigtved kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Eigtved er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"PÅ!" af Michael Eigtved

Det er muligt at købe Michael Eigtveds "PÅ!" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Forestillingsanalyse" af Michael Eigtved

Hos Bog & idé er "Forestillingsanalyse" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Eigtved, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Eigtved