Bog & idéMichael Hardt

Bøger skrevet af Michael Hardt

2 produkter
2 produkter
Imperiet
ImperietMichael Hardt
149,95 DKK
Paperback
(0)
Imperiet
Monsieur Antipyrine #3
Monsieur Antipyrine #3Tine Tvergaard
159,95 DKK
Indbundet
(1)
Monsieur Antipyrine #3

Mere om Michael Hardt

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Michael Hardt. På listen nedenfor har du de nyeste af Hardts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Protestkritik" udgivet af Próblema - "Monsieur Antipyrine #3" i serien "Monsieur Antipyrine" udgivet af Antipyrine - "Imperiet" udgivet af Information - "Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "Imperiet" udgivet af Informations Forlag

Bøger af Michael Hardt

Der er fem tilgængelige bøger af Michael Hardt hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Michael Hardt bøger i flere formater. Bøgerne af Hardt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Hardts "Protestkritik"

Det er muligt at købe Michael Hardts "Protestkritik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Próblema, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Michael Hardt "Monsieur Antipyrine #3"

Det er muligt at købe Michael Hardts "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Monsieur Antipyrine". Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Hardt